En del af dcu.dk DCU-Camping Vesterhav
Dansk Deutch

 Hent pladsbrochuren

- klik på billedet

 


 

  Besøg vores Facebook gruppe

DCU-Camping Vesterhavs Venner 


 

Nyheder - klik her


 

Priser - klik her


 

Se vesterhavet live


Fakta

Tag på camping 100 m fra Vesterhavet

Ved den flotte strand er der høfter, hvorfra det er rigtig godt at fiske alle mulige former for fisk. Det er primært campingpladsens gæster, der benytter stranden, idet at der ikke er p-pladser til andre gæster.

På campingpladsen findes bl.a. legeplads, minigolf, , tennisbane, beachvolley, basketball, speciel fiskerenseplads og stor bålplads med grill.

Sauna og spabad

I servicebygning findes bl.a. vaskemaskine, tørretumbler,  spabad, sauna,, familierum, tvstue , ,der er også trådløs opkobling til internettet, opholdsstue og handicapfaciliteter samt  køkkener.

På campingpladsen er der vaskeplads til bil og campingvogn samt udendørs udslagsvask til kemiske toiletter.  I Harboøre by finder man gode forretninger samt et moderne aktivitetscenter for hele familien.

Kom trådløst på internettet

Her på pladsen kan du fra din bærbare eller håndholdte computer koble dig på trådløst bredbånd. Opkoblingen kræver, at du har et trådløst netkort tilsluttet din computer. Adgang til internettet kan købes, så det passer netop til dit behov. Der kan købes adgang i forskellige tidsintervaller - lige fra 4 - 8 -.12 timer Adgang til internettet kan købes i informationen.

Da båndbredden er begrænset, kan man ikke forvente at kunne spille alle spil på nettet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>